Cesar Ritz Hospitality College
Vieta
Le Bouveret, Lucerne ir Brig
Mokykla
César Ritz Colleges pastatai įsikūrę trijuose Šveicarijos miestuose – Le Bouveret (prancūziška šalies dalis), Lucerne ir Brig (vokiška šalies dalis). César Ritz buvo įkurtas daugiau kaip prieš 30 metų ir turi puikų darbdavių įvertinimą svetingumo, viešbučių valdymo ir kulinarijos meno srityje.
César Ritz Colleges programos parengtos pagal žinomo Cezario Ritzo – „viešbučių karalius ir karališkų viešbučių savininkas“ filosofiją. César Ritz Colleges siūlo išsilavinimą ne tik svetingumo ir turizmo srityje: dalis koledžų priklauso Culinary Arts Academy Switzerland, specializuojasi rengiant aukščiausio lygio kulinarijos meno specialistus.
Programos absolventai bakalaurai ir magistrai įgyja dvigubą diplomą – šveicarišką ir anglišką (bendradarbiaujant University of Derby) arba šveicariškas ir amerikietiškas (tik International Business in Hotel and Tourism Management programos absolventams) bendradarbiaujant su Washington State University.
César Ritz Colleges nuolat vyksta įvairios sporto ir kultūriniai renginiai, studentai keliauja į kalnus, slidinėja, lanko miesto žymias vietas. Iš viso Swiss Education Group mokyklose mokosi jauni žmonės iš 114 pasaulio šalių, tai padeda studentams susipažinti su kitų šalių kultūra ir tradicijomis.
Mokymo programos ir apmokama praktika
Bakalauro programa Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management (3 metai):
1 kursas
- 2 studijų blokai (2 x 11 savaičių)
- Apmokama praktika Šveicarijoje arba bet kurioje pasaulio šalyje (4-6 mėnesiai)
Nuotraukų galerija
2 kursas
- 3 studijų blokai (3 x 11 savaičių)
- Apmokama praktika Šveicarijoje arba bet kurioje pasaulio šalyje (4-6 mėnesiai)
3 kursas
- 3 studijų blokai (3 x 11 savaičių)
Magistrantūros programos Master of Arts in International Business in Hotel and Tourism Management (1 metai):
- 3 studijų blokai (3 x 11 savaičių)
- Apmokama praktika Šveicarijoje arba bet kurioje pasaulio šalyje (4-6 mėnesiai)
- 1 studijų blokas (11 savaičių)
Magistrantūros programa Master of Science in International Hospitality Management (1 metai):
- 3 studijų blokai (3 x 11 savaičių)
- Apmokama praktika Šveicarijoje arba bet kurioje pasaulio šalyje (4-6 mėnesiai)
- 2 studijų blokai (2 х 11 savaičių)
Bakalauro programa Bachelor of International Business in Culinary Arts (3 metai):
1 kursas
- 3 studijų blokai (3 x 11 savaičių)
- Apmokama praktika Šveicarijoje arba bet kurioje pasaulio šalyje (4-6 mėnesiai)
2 kursas
- 2 studijų blokai (2 x 11 savaičių)
- Apmokama praktika Šveicarijoje arba bet kurioje pasaulio šalyje (4-6 mėnesiai)
3 kursas
- 2 studijų blokai (2 x 11 savaičių)
Profesinė mokymo programa Specialisation in Swiss Pastry and Chocolate Arts (1 metai):
- 2 studijų blokai (2 x 11 savaičių)
- Apmokama praktika Šveicarijoje arba bet kurioje pasaulio šalyje (4-6 mėnesiai)
Podiplominė studijų programa Culinary Arts (1 metai):
- 2 studijų blokai (2 x 11 savaičių)
- Apmokama praktika Šveicarijoje arba bet kurioje pasaulio šalyje (4-6 mėnesiai)
Magistrantūros programa Master of International Business in Culinary Management (1 metai):
- 2 studijų blokai (2 x 11 savaičių)
- Apmokama praktika Šveicarijoje arba bet kurioje pasaulio šalyje (4-6 mėnesiai)
Swiss Education Group suteikia pagalba ieškant apmokamos praktikos. Dauguma studentų atlieka praktiką žinomose viešbučiuose, restoranuose, poilsio namuose ir Šveicarijos kurortuose, taip pat turi galimybę įgyti patirties kituose Europos, JAV, Azijos šalyse.
Apgyvendinimas ir maitinimas
Apgyvendinimo mokestis įskaičiuotas į studijų kainą. Studentai gyvena mokyklos pastatuose dviviečiuose kambariuose. Pastatai rekonstruoti ir pritaikyti studijoms ir apgyvendinimui. Į apgyvendinimo kainą įskaičiuotas dvivietis kambarys (Double Standart), tačiau už papildomą kainą galima užsakyti vienvietį kambarį arba Deluxe (Single or Double).
Maitinimas organizuojamas mokyklos restoranuose, nuo pirmadienio iki penktadienio - 3 kartus per dieną, savaitgaliais – vėlyvo pusryčiai ir vakarienė.
Bendrabutis Brig mieste skiriasi nuo kitų, kadangi jame mokosi tik vyresnių kursų studentai, podiplominių studijų ir magistrantūros studentai. Į studijų kainą įskaičiuotas apgyvendinimas vienviečiame kambaryje Single Deluxe, už papildomą kainą galima užsakyti kambarį Single Superior Deluxe. Studentai gali naudotis virtuve, visa šiuolaikiška buitine technika, tai leidžia jiems tobulinti kulinarinis įgūdžius. Pietūs ir vakarienė darbo dienomis įskaičiuoti į kainą.
Stojimo reikalavimai
Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management, Bachelor of International Business in Culinary Arts ir Specialisation in Swiss Pastry and Chocolate Arts:
- vidurinio išsilavinimo atestatas;
- anglų kalbos žinių įvertinimas: TOEFL 500, IELTS 5.0 или OOPT (Oxford Online Placement Test) 50+;
- minimalus amžius - 17 metų (praktikos atlikimui minimalus amžius - 18 metų).
Podiplominė studijų programa Culinary Arts:
- bakalauro kvalifikacinis laipsnis net kurioje srityje ir darbo patirtis (3 metai) vadovo pareigose bet kurioje srityje;
- anglų kalbos žinių įvertinimas: TOEFL 500, IELTS 5.0 или OOPT (Oxford Online Placement Test) 50+;
- amžius – pageidautina ne mažiau 21 metai.
Magistrantūros programos Master of Arts in International Business in Hotel and Tourism Management ir Master of Science in International Hospitality Management:
- podiplominės praktikos baigimo diplomas vienoje iš Swiss Education Group mokyklų arba bakalauro kvalifikacija svetingumo, viešbučių verslo arba valdymo srityje (darbo patirtis/praktika mažiausiai 6 mėnesiai);
- anglų kalbos žinių įvertinimas: TOEFL 550 arba IELTS 6.0.
Magistrantūros programa Master of International Business in Culinary Management:
- bakalauro kvalifikacinis laipsnis kulinarijos meno srityje (darbo patirtis/ mažiausiai 6 mėnesių praktika);
- anglų kalbos žinių įvertinimas: TOEFL 525, IELTS 5.5 arba OOPT (Oxford Online Placement Test) 60+.
Mokymo programų kainas žiūrėkite čia.